160 jubilarissen in de bloemetjes gezet

Op zaterdag 18 november vierde district Antwerpen maar liefst 160 jubilarissen tijdens een feestelijke middag in het Harmoniegebouw. Met gebak, bubbels, koffie en fijne muziek genoten de koppels van hun jubileum.

Briljant, platina en goud

Van de aanwezige koppels vierden 42 koppels hun gouden bruiloft, 25 een diamanten verjaardag en 10 koppels hun 65ste huwelijksverjaardag, een briljanten huwelijk. 3 koppels zijn zelfs 70 jaar gehuwd en vierden een platina huwelijk. Zij ontvingen naast de attenties van het district ook een medaille van de Koning en Koningin, samen met hun felicitaties en hun wensen van gezondheid en geluk.

Samen op de foto

Naast een gezellig samenzijn met andere jubilarissen, genoten de aanwezigen van live muziek, een uitgebreid aanbod desserten en hadden ze de kans om hun huwelijksfoto opnieuw te laten maken.

De jubilarissen worden twee keer per jaar uitgenodigd door het district, de volgende viering vindt plaats in het voorjaar. Koppels gehuwd tussen januari en juli worden daarvoor persoonlijk uitgenodigd.

Tom Van den Borne districtsschepen bevoegd voor groenvoorziening & parken, jeugd, senioren, leefmilieu
Charlie Van Leuffel districtsschepen bevoegd voor sport, communicatie, innovatie, evenementen & feestelijkheden
Liane Dils projectmedewerker, district Antwerpen

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen