Brasspartij trakteert ook woonzorgcentra op hartverwarmende concerten

15/5/2024

De 7de editie van Brasspartij wordt een heerlijk muzikaal feest met de beste brassbands uit 8 jaar Brasspartij. Ambrassband, Brazzmatazz, HOP FROG Fanfare brengen muzikaal vuurwerk boordevol Balkan, New Orleans, funk en hoempa naar het Harmoniepark.

Swingende muzikale duels

Iedereen kan mee feesten op deze dag vol swingende muzikale duels. Het applaus van het publiek bepaalt de winnaar. Verder zijn er lekkere eetkraampjes, een toffe bar, ijsjes en streekbieren. MC Nele Paelinck (ex-School is Cool, The Bonnie Blues) is de gedroomde gastvrouw die de bands op weg helpt naar eeuwige roem. DJ Mister Mix Nix zorgt voor fijne plaatjes tussen de spannende muzikale duels.

Bands Brasspartij in woonzorgcentra

Voordat de bands het Harmoniepark op stelten zetten, geven ze ieder een verassingsoptreden bij een zorgvoorziening in de buurt. Ze verwennen voor de bewoners van de woonzorgcentra een hartverwarmend mini-concert. Hiermee tonen de muzikanten hun sociale betrokkenheid en de verbindende kracht van Brasspartij.

Ook de pers is van harte welkom op zondag 19 mei om 13 uur in het Harmoniepark om met één van de bands mee te wandelen naar één van de zorgvoorzieningen.

Praktisch

  • zondag 19 mei 2024
  • van 13.30 tot 19 uur
  • Harmoniepark
  • gratis

Programma

  • 13.30 uur: start met feestelijke intrede van de brassbands 
  • 14 uur: muzikale duels tussen de brassbands op het podium 
  • 17 uur: spannende finale en slotfeest 
  • 19 uur: einde 

Meer informatie over de Brasspartij op www.districtantwerpen.be of deze rechtstreekse link.

Ook feest op 18 mei

Op zondag 19 mei kan iedereen genieten van de Brasspartij die het Harmoniepark tot leven brengt en op zaterdag 18 mei is iedereen welkom tijdens het Tuinfeest Harmonie. Meer informatie over het Tuinfeest Harmonie op www.districtantwerpen.be of deze rechtstreekse link.

Brasspartij is een organisatie van lokaal cultuurbeleid district Antwerpen.

Femke Meeusen districtsschepen bevoegd voor cultuur, participatie en wijkwerking
Geert Gielis projectdeskundige cultuur, district Antwerpen

 

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen