Carnaval op het Damplein en het Elegastplein in de krokusvakantie

Tijdens de krokusvakantie zijn kinderen van 4 tot 12 jaar op 21 februari welkom op het Damplein en op 23 februari op het Elegastplein, Europark Linkeroever. Ze kunnen deelnemen aan heel wat gratis activiteiten als knutselen, grime, kinderdisco, gekke kapsels en er komt een goochelaar. Verkleed komen mag!

Tijdens Carnaval op het plein kunnen kinderen bij de grime en gekke kapsels nóg mooier of gekker of grappiger worden. Ze mogen uiteraard in hun leukste verkleedkleren komen. Helemaal geschminkt? Dan is er de photobooth voor een mooi aandenken. 

"Met deze gratis carnavalsactiviteiten bereiken we heel wat kinderen uit ons district, zo kunnen ze genieten van een leuk evenement met een vleugje magie en veel dans- en knutselpret," zegt Tom Van den Borne, districtsschepen voor jeugd.

Magie, kinderdisco en knutselpret

Goochelaar Magic Xander neemt bezoekers mee op zijn ‘Magische Wereldreis’. In de kinderdisco speelt de leukste muziek, zodat iedereen zich kan uitleven op de dansvloer! In het knutselatelier worden de grappigste ‘gekkebekken’ gemaakt.

Praktisch

  • van 13 tot 16 uur
  • di 21/2 op het Damplein
  • do 23/2 op het Elegastplein, Europark Linkeroever

 

Tom Van den Borne districtsschepen bevoegd voor groenvoorziening & parken, jeugd, senioren, leefmilieu
Stijn Bels projectmedewerker jeugd, district Antwerpen

 

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen