Carnaval tijdens de krokusvakantie op de Boeienweide en het Stuivenbergplein

Carnaval tijdens de krokusvakantie op de Boeienweide en het Stuivenbergplein

Tijdens de krokusvakantie zijn kinderen van 3 tot 12 jaar op 12 februari welkom op de Boeienweide en op 15 februari op het Stuivenbergplein om carnaval te vieren. Ze kunnen deelnemen aan heel wat gratis activiteiten zoals de opblaasbioscoop van Jeugdfilmfestival Antwerpen, knutselen, grime, kinderdisco, gekke kapsels en er komt een clown. Verkleed komen mag!

Tijdens Carnaval kunnen kinderen zich bij de grime en gekke kapsels nóg mooier, gekker of grappiger laten maken. Ze mogen uiteraard in hun leukste verkleedkleren komen. Helemaal geschminkt? Dan is de photobooth er om een mooie herinnering vast te leggen. 

"We brengen dans- en knutselpret in een leuke setting naar heel wat kinderen uit ons district via deze gratis carnavalsactiviteiten.", zegt Tom Van den Borne, districtsschepen voor jeugd.

Magie, kinderdisco, knutselpret, snoepjes en een opblaasbioscoop

JackJaxx is gastheer van het geheel en zorgt er met zijn goocheltrucks en gekke kuren voor dat fun verzekerd is. In de kinderdisco speelt de leukste muziek, zodat iedereen zich kan uitleven op de dansvloer! In het knutselatelier kan iedereen de artiest in zichzelf loslaten tijdens een knutselactiviteit met een knipoog naar Ensor. Zet je schrap met je zakje vegansnoep en geniet van een onvergetelijke bioscoopervaring in de speciaal uitgeruste opblaasbioscoop van Jeugdfilmfestival Antwerpen.

Opblaasbioscoop Jeugdfilmfestival Antwerpen
Opblaasbioscoop Jeugdfilmfestival Antwerpen

Praktisch

  • van 10 tot 16 uur
  • maandag 12/2 op de Boeienweide
  • donderdag 15/2 op het Stuivenbergplein

 

Tom Van den Borne districtsschepen bevoegd voor groenvoorziening & parken, jeugd, senioren, leefmilieu
Tine Van Wyngaerden Projectdeskundige jeugd, district Antwerpen

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen