District Antwerpen viert 29 jubilarissen waaronder albasten huwelijk van 75 jaar

District Antwerpen viert 29 jubilarissen waaronder albasten huwelijk van 75 jaar

8/5/2023

Op zaterdag 6 mei vierde district Antwerpen de jubilarissenkoppels tijdens een feestelijke namiddag in het Harmoniegebouw. Alle koppels werden verwend met gebak, bubbels, koffie en leuke attenties. De gemoedelijke jazz van het Yentl Verborgt Quartet bracht alle gasten terug naar hun trouwdag.

Briljant, platina én albast

Er werden 29 stelletjes in de bloemetjes gezet. 4 koppels onder hen ontvingen naast de attenties van het district ook een medaille van het Belgisch koningspaar. Zo vierden 2 koppels hun 65ste huwelijksverjaardag, een briljanten huwelijk. 1 koppel was 70 jaar gehuwd en werd gefeliciteerd met hun platina huwelijk. Het meest bijzonder was de albasten huwelijksverjaardag van een echtpaar dat al 75 jaar lief en leed deelt.

Opnieuw op de huwelijksfoto

Alle koppels kregen verschillende cadeautjes van het district waaronder een pin, postkaarten met beelden van de wijken in het district, bloemen, een medaille en koekjes. Daarnaast kregen ze de kans om hun huwelijksfoto opnieuw te laten maken door een professionele fotograaf.

6-maandelijkse traditie

De jubilarissen worden 2 keer per jaar uitgenodigd door het district, de volgende viering vindt plaats in het najaar. Koppels gehuwd tussen juli en december worden daarvoor persoonlijk uitgenodigd.

Tom Van den Borne districtsschepen bevoegd voor groenvoorziening & parken, jeugd, senioren, leefmilieu
Charlie Van Leuffel districtsschepen bevoegd voor sport, communicatie, innovatie, evenementen & feestelijkheden
Felix Lion projectdeskundige cultuur en evenementen, district Antwerpen

 

 

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen