Skip to Content
District Antwerpen zet huwelijksjubilarissen in de bloemetjes

District Antwerpen zet huwelijksjubilarissen in de bloemetjes

17/10/2022

Op zaterdag 15 oktober vierde district Antwerpen de jubilarissenkoppels tijdens een feestelijke middag in het Harmoniegebouw. Met gebak, bubbels, koffie en fijne muziek, genoten de koppels van hun jubileum.

Briljant, platina en goud

Van de 79 aanwezige koppels vierden 5 koppels hun 65ste huwelijksverjaardag, een briljanten huwelijk. 3 koppels zijn zelfs 70 jaar gehuwd en vierden een platina huwelijk. Zij ontvingen naast de attenties van het district ook een medaille van de Koning en Koningin, samen met hun felicitaties en hun wensen van gezondheid en geluk.

Opnieuw op de huwelijksfoto

De koppels kregen een waaier aan cadeaus van het district, waaronder een pin, postkaarten met beelden van de wijken in het district, bloemen, een medaille en koekjes. Daarnaast konden ze hun huwelijksfoto opnieuw laten maken door een professionele fotograaf.

Sfeervolle locatie

De zaal Harmonie was ooit een concert- en evenementenzaal. Deze jubilarissenviering is de derde die plaatsvond in het gerenoveerde gebouw. De grote zaal leent zich dan ook perfect voor deze feestelijke gelegenheden. De jubilarissen worden twee keer per jaar uitgenodigd door het district, de volgende viering vindt plaats in het voorjaar. Koppels gehuwd tussen januari en juli worden daarvoor persoonlijk uitgenodigd.

 

Tom Van den Borne districtsschepen bevoegd voor groenvoorziening & parken, jeugd, senioren, leefmilieu
Charlie Van Leuffel districtsschepen bevoegd voor sport, communicatie, innovatie, evenementen & feestelijkheden
Annick Jacobs communicatie, district Antwerpen

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen