Gratis griezelfeest voor Halloween

Gratis griezelfeest voor Halloween

27/10/2023

Alle kinderen zijn op dinsdag 31 oktober welkom op de Sint-Andriesplaats en in CoStA om heerlijk te griezelen met spannende verhalen, theater en een vuurshow. Verkleed komen mag!

Het Halloweendorp van district Antwerpen strijkt neer op de Sint-Andriesplaats en in CoStA. Met griezelige activiteiten voor groot en klein, wonderlijke animatie, huiververhalen én lekkere soep. Kleine griezels van 3 tot 8 jaar zijn welkom van 14 tot 17 uur. Voor de grote griezels van 8+ wordt het extra spannend vanaf 17 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig, alle activiteiten zijn gratis.

"Voor de tweede keer bieden we een gratis halloweenfeest aan in het centrum van ons district. Een heerlijk griezelig halloweendorp waar kinderen zich kunnen uitleven, genieten van fijne vertellingen en warme soep, wij kijken er al naar uit", zegt districtsschepen voor jeugd Tom Van den Borne.

Programma

Doorlopend: ​ De Speelkamer van graaf Dracula, De Ziener, Body (P)arts, een goochelaar, pompoenrodeo, spook(spring)kasteel, heksendrankjes en halloween lolly’s, een fotobooth en heerlijke soep.

14 tot 17 uur | kinderen van 3 tot 8 jaar:

  • Huiververhalen  om 15 en 16 uur 
  • Hoelahoep-griezelshow om 15.30 uur

17 tot 20 uur | kinderen vanaf 8 jaar:

  • Huiververhalen om 17.15 en 18.30 uur
  • Vuurshow om 19.15  uur

Geïnteresseerden vinden meer info via www.districtantwerpen.be of deze rechtstreekse link.

Tom Van den Borne districtsschepen bevoegd voor groenvoorziening & parken, jeugd, senioren, leefmilieu
Tine Van Wyngaerden Projectdeskundige jeugd, district Antwerpen

 

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen