Skip to Content

Gratis griezelfeest voor Halloween in district Antwerpen

Op maandag 31 oktober zijn alle kinderen welkom op de Sint-Andriesplaats en in CoStA om heerlijk te griezelen met spannende verhalen, theater en een vuurshow. Verkleed komen mag!

In het Halloweendorp kunnen groot en klein lekker griezelen en genieten van voorstellingen, vertellingen, animatie én lekkere soep. Kleine griezels van 4 tot 8 jaar zijn welkom van 14 tot 17 uur. Voor de grote griezels van 8+ wordt het extra spannend vanaf 17 uur. 

"Dit jaar organiseren we voor het eerst een Halloweenfeest in het hart van ons district. Met vertellingen en spannende theatervoorstellingen en zelfs een heuse pompoen-rodeo, ziet het programma er alvast veelbelovend uit", zegt Tom Van den Borne, districtsschepen voor jeugd.

Vertellingen en voorstellingen

Voor 4+ is er Muzzafer en Dalida over hekserij en De Heksenherberg, ​ een poppenspel met een vleugje magie. In de met satijn en gouddraad beklede woonwagen werd een ouderwets cafeetje ingericht waar Serafina de Bosheks de plak zwaait. 8-plussers kunnen genieten en griezelen met Huiververhalen en de voorstelling Ratman.

Heksendrankjes, rodeo en vuurshow

Kinderen mogen verkleed komen en kunnen geschminkt worden bij de grime-stand en een spannende tattoo kiezen. In de schemering is er ook een vuurshow. Heksendrankjes maken, de strijd aangaan met de wilde pompoen van de pompoen-rodeo? Het kan allemaal. De activiteiten vinden zowel op de Sint-Andriesplaats als binnen in CoStA plaats.

Praktisch

  • CoStA en Sint-Andriesplaats
  • ma 31/10 van 14 tot 20 uur
  • 4+ van 14 tot 17 uur
  • 8+ van 17 tot 20 uur

Het volledige programma staat ook op www.districtantwerpen.be of via deze rechtstreekse link.

Tom Van den Borne districtsschepen bevoegd voor groenvoorziening & parken, jeugd, senioren, leefmilieu
Tine Van Wyngaerden Projectdeskundige jeugd, district Antwerpen

 

 

 

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen