Internationale brassbands in het Harmoniepark tijdens de Brasspartij

Internationale brassbands in het Harmoniepark tijdens de Brasspartij

19/5/2023

Op zondag 21 mei is het Harmoniepark de groene arena voor een vriendschappelijke battle tussen internationale brassbands. 4 topbands blazen de ziel uit hun lijf in verschillende rondes.

De 6de editie van Brasspartij is een feestelijke bijeenkomst van de beste Europese brassbands. Kolektif Istanbul (Turkije), Pelouse Grass Band (België), Valvetronic (Nederland) en You Rascal Band (Frankrijk) brengen heerlijke New Orleans, swingjazz, balkan en hoempa naar het Harmoniepark.

Het applaus van het publiek bepaalt de winnaar. Iedereen kan mee feesten op deze dag vol swingende muzikale duels. Verder zijn er lekkere eetkraampjes, een toffe bar, ijsjes en streekbieren. MC Nele Van den Broeck is de gedroomde gastvrouw die de bands bijstaat op hun pad naar eeuwige roem. DJ Mister Mix Nix zorgt voor fijne plaatjes tussen de spannende muzikale duels.

Praktisch

  • zondag 21 mei 2023
  • van 13.30 tot 19 uur
  • Harmoniepark
  • gratis toegang

Programma

  • 13.30 uur: start met feestelijke intrede van de brassbands 
  • 14 uur: muzikale duels tussen de brassbands op het podium 
  • 17 uur: spannende finale en slotfeest 
  • 19 uur: einde 

Meer informatie over de Brasspartij op www.districtantwerpen.be of deze rechtstreekse link.

Ook feest op 20 mei

Op zondag 21 mei kan iedereen genieten van de Brasspartij die het Harmoniepark tot leven brengt en op zaterdag 20 mei is iedereen welkom tijdens het Tuinfeest Harmonie. Meer informatie over het Tuinfeest Harmonie op www.districtantwerpen.be of deze rechtstreekse link.

Brasspartij is een organisatie van lokaal cultuurbeleid district Antwerpen.

Femke Meeusen districtsschepen bevoegd voor cultuur, participatie en wijkwerking
Geert Gielis projectdeskundige cultuur, district Antwerpen

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen