Skip to Content

Meer dan 100 huwelijksjubilarissen gevierd in district Antwerpen

09/05/2022

Op zaterdag 7 mei vierde district Antwerpen de jubilarissenkoppels tijdens een feestelijke middag in het Harmoniegebouw. Met gebak, bubbels, koffie en muziek gebracht door de studenten van het conservatorium, genoten de koppels van hun jubileum.

Briljant, platina en goud

Van de 55 aanwezige koppels vierden 8 koppels hun 65ste huwelijksverjaardag, een briljanten huwelijk. 2 koppels zijn zelfs 70 jaar gehuwd en vierden een platina huwelijk. Zij ontvingen naast de attenties van het district ook een medaille van de Koning en Koningin, samen met hun felicitaties en hun wensen van gezondheid en geluk.

Opnieuw op de huwelijksfoto

De koppels kregen een waaier aan cadeaus van het district, waaronder een pin, postkaarten met beelden van de wijken in het district, bloemen, een medaille en koekjes. Daarnaast konden ze hun huwelijksfoto opnieuw laten maken door een professionele fotograaf.

Trip down memory lane

Veel aanwezigen kennen de zaal nog uit hun eigen feestverleden, toen de Harmonie nog een concert- en evenementenzaal was. Deze jubilarissenviering is de tweede die plaatsvond in het gerenoveerde gebouw. De grote zaal leent zich dan ook perfect voor deze feestelijke gelegenheden. De jubilarissen worden twee keer per jaar uitgenodigd door het district, de volgende viering vindt plaats in het najaar. Koppels gehuwd tussen juli en december worden daarvoor persoonlijk uitgenodigd.

Tom Van den Borne districtsschepen bevoegd voor groenvoorziening & parken, jeugd, senioren, leefmilieu
Charlie Van Leuffel districtsschepen bevoegd voor sport, communicatie, innovatie, evenementen & feestelijkheden
Story image
Story image
Story image

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen