Skip to Content

Persuitnodiging: district Antwerpen viert sportlaureaten in het Zuiderpershuis

21/4/2022

Op vrijdag 22 april zetten de sportraad van district Antwerpen en het district tijdens het sportgala 75 sportlaureaten en 6 sportclubs in de bloemetjes voor hun knappe prestaties. Verder vieren ze ook 2 jubilea, City Pirates bestaat maar liefst 100 jaar en Wapper 50 jaar. Tijdens de viering kunnen de genodigden genieten van een optreden van de Belgische Improvisatie Liga (BIL). Achteraf is er een feestelijke receptie.

Ook de pers is van harte welkom op vrijdag 22 april om 19.30 uur in ​ Het Zuiderpershuis, Timmerwerfstraat 40, 2000 Antwerpen

Vique Desramaux Projectdeskundige sport en senioren, district Antwerpen
Charlie Van Leuffel districtsschepen bevoegd voor sport, communicatie, innovatie, evenementen & feestelijkheden

 

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen