Skip to Content

Persuitnodiging: district laat Antwerpen Dansen

28/6/24

Deze zomer kan iedereen opnieuw gratis leren dansen in district Antwerpen. Flamenco, tango of hip hop? Antwerpen Danst is er voor dansers van alle niveaus en alle leeftijden.

Op dinsdag 2 juli vindt de eerste dansinitiatie voor volwassenen plaats in de Waagnatie. Elke dinsdag en donderdag in juli en augustus is er een gevarieerd aanbod van uiteenlopende dansstijlen.

Ook de pers is van harte welkom op dinsdag 2 juli om 18.15 uur in de Waagnatie, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen. Districtsschepen voor sport Charlie Van Leuffel licht samen met een aantal professionele dansinstructeurs het programma toe en opent de dans.

Meer info en het volledige programma vinden geïnteresseerden op www.districtantwerpen.be/antwerpendanst

Charlie Van Leuffel districtsschepen bevoegd voor sport, communicatie, innovatie, evenementen & feestelijkheden
Felix Lion projectdeskundige cultuur en evenementen, district Antwerpen

 

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen