Persuitnodiging: Feestelijke opening vernieuwd skatepark Park Spoor Noord

29/8/2023

Skaters kunnen genieten van het vernieuwde skatepark in Park Spoor Noord. Een gladdere en opgefriste skatebowl maakt vlot skaten weer mogelijk. Het aanpalende streetpark werd uitgerust met een tiental nieuwe toestellen zoals quarterpipes en flat rails. De renovatiewerken werden deze zomer definitief afgerond. Op zaterdag 2 september wordt het skatepark officieel geopend.

Ook de pers is van harte welkom op zaterdag 2 september om 11.45 uur aan het skatepark in Park Spoor Noord. Districtsschepen voor sport Charlie Van Leuffel geeft extra uitleg over de renovatie van het skatepark en geeft het startschot voor een spectaculaire skate-demonstratie van Skateboard Academy vzw. Verschillende dj’s grabbelen de hele dag in hun platenbak tijdens de gratis showcases en skate-initiaties. ​

Meer info en het volledige programma via www.districtantwerpen.be. De officiële opening van het skatepark vindt plaats tijdens Straatgenoten, een groots urban festival in en rond SPRK.

Charlie Van Leuffel districtsschepen bevoegd voor sport, communicatie, innovatie, evenementen & feestelijkheden
Benjamin Spoelders projectdeskundige sport, district Antwerpen

 

 

 

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen