Skip to Content
Persuitnodiging: Herbeleef de belle époque tijdens Tuinfeest Harmonie

Persuitnodiging: Herbeleef de belle époque tijdens Tuinfeest Harmonie

20/05/2022

Op zaterdag 21 mei organiseert district Antwerpen voor de eerste keer het Tuinfeest Harmonie. Tussen 11 en 20 uur zijn bewoners van alle leeftijden welkom in het Harmoniepark en in de Harmoniezaal. Het muzikale programma, de animatie en de activiteiten staan in het teken van de belle époque. Bewoners konden vooraf een picknickpakket bestellen.

Ook de pers is van harte welkom op zaterdag 21 mei om 11.30 uur in het Harmoniepark (grasveld voor trappen ingang Harmoniezaal) voor de officiële opening in aanwezigheid van districtsschepen voor feestelijkheden Charlie Van Leuffel en districtsburgemeester Paul Cordy.

Meer informatie over het Tuinfeest Harmonie via www.districtantwerpen.be.

Olivia Alexander adjunct-districtssecretaris Antwerpen
Charlie Van Leuffel districtsschepen bevoegd voor sport, communicatie, innovatie, evenementen & feestelijkheden

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen