Skip to Content

Persuitnodiging: Herbeleef uitgaan in 't stad van de jaren 50, 60 en 70

Op 16 oktober lanceren district Antwerpen en Zorgbedrijf Antwerpen 3 podcasts met verhalen over dansfeesten van vroeger. Die dag vindt ook de Radio Minerva dansnamiddag plaats in districtshuis Harmonie.

Zorgbedrijf Antwerpen maakte op vraag van district Antwerpen een minipodcastreeks 'Feest!' met kleurrijke verhalen van Antwerpse senioren. Ze nemen luisteraars mee naar de swingende jaren 50, 60 en 70 en doen het uitgaan van die tijd herleven.

De pers is van harte welkom op de officiële lancering van de podcast in aanwezigheid ​ van districtsschepen voor senioren Tom Van den Borne, op zondag 16 oktober om 15.30 uur in het districtshuis Antwerpen, Harmonie 1, 2018 Antwerpen.

Tom Van den Borne districtsschepen bevoegd voor groenvoorziening & parken, jeugd, senioren, leefmilieu
Tine Van Wyngaerden Projectdeskundige jeugd, district Antwerpen

 

 

 

 

 

 

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen