Skip to Content

Persuitnodiging: opening sportterreinen Park Spoor Noord met slagkooien voor cricket

03/06/2022

Sinds kort zijn de werken aan de drie naast elkaar gelegen sportterreinen in Park Spoor Noord achter de rug. In een eerste fase, in 2021, werd het allereerste 3X3 basketbalterrein in Antwerpen aangelegd. In de tweede fase werd onlangs het volleybalterrein verlegd en vernieuwd, en er werden vier oefenkooien voor cricket aangelegd. Deze slagkooien in publieke ruimte zijn uniek in Europa en zorgen ervoor dat cricketspelers veilig hun slag kunnen oefenen.

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni organiseert district Antwerpen een sportieve opening voor de buurtbewoners met sportinitiaties (cricket, volleybal en 3X3) en demowedstrijden.

Ook de pers is van harte welkom op zondag 5 juni om 14 uur aan de sportterreinen in Park Spoor Noord (Viséstraat ter hoogte van huisnummers 80 en 82) voor de officiële opening in aanwezigheid van districtsschepen voor sport Charlie Van Leuffel.

Benjamin Spoelders projectdeskundige sport, district Antwerpen
Charlie Van Leuffel districtsschepen bevoegd voor sport, communicatie, innovatie, evenementen & feestelijkheden

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen