Persuitnodiging: Ronde van Vlaanderen voor kinderen

5/3/2024

Op zondag 24 maart organiseert Fietsbieb de Ronde van Vlaanderen voor kinderen in Park Spoor Noord. Tijdens dit gezellige fietsevenement nemen kinderen van 2 tot en met 12 jaar per leeftijdscategorie deel aan wedstrijdjes op een afgesloten parcours, met randanimatie voor het hele gezin.

Plezier staat centraal, daarom wordt er geen winnaar gekozen, maar gaat elk kind naar huis met een leuk aandenken. Naast het parcours wordt ook allerlei randanimatie voorzien zoals een bar, een springkasteel, een technisch fietsparcours en workshops. De Ronde van Vlaanderen voor kinderen wordt een fijne daguitstap voor het hele gezin.

Op woensdag 6 maart stellen Fietsbieb en district Antwerpen het programma van de Ronde van Vlaanderen voor kinderen voor in aanwezigheid van districtsschepen voor sport Charlie Van Leuffel. De pers is van harte welkom op woensdag 6 maart om 14 uur in SPRK, Park Spoor Noord, Damplein 35, 2060 Antwerpen.

Charlie Van Leuffel districtsschepen bevoegd voor sport, communicatie, innovatie, evenementen & feestelijkheden
Benjamin Spoelders projectdeskundige sport, district Antwerpen

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen