Persuitnodiging: startschot 2de editie Tuinfeest Harmonie

Persuitnodiging: startschot 2de editie Tuinfeest Harmonie

17/5/2023

Op zaterdag 20 mei vindt het Tuinfeest Harmonie voor het tweede jaar op rij plaats. District Antwerpen verwelkomt al haar inwoners tussen 11 en 20 uur in het Harmoniepark en in de Harmoniezaal. De muzikale acts, animatie en activiteiten staan allemaal in het teken van de belle époque. Het programma is voor jong en oud. Bewoners konden vooraf een picknickpakket bestellen. 

Ook de pers is van harte welkom op zaterdag 20 mei om 14 uur in het Harmoniepark (op het grasveld voor de trappen aan ingang Harmoniezaal) voor de officiële opening in aanwezigheid van districtsschepen voor feestelijkheden Charlie Van Leuffel en districtsburgemeester Paul Cordy.

Meer informatie over het Tuinfeest Harmonie via www.districtantwerpen.be.

Charlie Van Leuffel districtsschepen bevoegd voor sport, communicatie, innovatie, evenementen & feestelijkheden
Felix Lion projectdeskundige cultuur en evenementen, district Antwerpen

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen