Skip to Content

Persuitnodiging: voorstelling Hitta route- en beweegapp

Op woensdag 5 januari stelt district Antwerpen de route- en beweegapp Hitta voor. Deze nieuwe applicatie werd ontwikkeld door KONO in opdracht van het district om inwoners meer te laten bewegen op het openbaar domein. Met de app kunnen bewoners hun district op een sportieve manier ontdekken.

Districtsschepen voor sport en innovatie Charlie Van Leuffel geeft een toelichting en demonstratie van de app, samen met de ontwikkelaars en enkele inwoners die de app ter plaatse zullen uittesten.

De pers is van harte welkom op woensdag 5 januari om 11 uur in het Harmoniepark ter hoogte van het districtshuis, Harmoniepark 1, 2018 Antwerpen.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen aan perscontact Annick Jacobs.

Respecteer tijdens het persmoment de veiligheidsafstand en draag indien nodig een mondmasker.

Charlie Van Leuffel districtsschepen bevoegd voor sport, communicatie, innovatie, evenementen & feestelijkheden
Annick Jacobs communicatie, district Antwerpen

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen