Skip to Content

Schrijfmarathon Amnesty International met districtscollege, medewerkers en bewoners

4/12/2023

Naar jaarlijkse gewoonte vraagt Amnesty International aan briefschrijvers om gerechtigheid te eisen voor individuen en gemeenschappen, tijdens de Internationale Schrijfmarathon. Op maandag 4 december gaven het districtscollege en medewerkers de aftrap voor district Antwerpen.

Op uitnodiging van Amnesty International schreef ook het districtscollege van Antwerpen, samen met de districtsmedewerkers, brieven van 13 tot 14 uur op 4 december. Vanaf nu kunnen bewoners ook meeschrijven tot eind december. Tijdens de openingsuren van het stadsloket Harmonie vinden geïnteresseerde bewoners pen, papier en voorbeeldbrieven aan de onthaalbalie om mee te schrijven.

Meer informatie via www.districtantwerpen.be of deze rechtstreekse link.
​Adres stadsloket Harmonie: Harmoniepark 1, 2018 Antwerpen

Paul Cordy districtsburgemeester bevoegd voor publiek domein & mobiliteit, burgerlijke stand
Annick Jacobs communicatie, district Antwerpen

 

 

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen