Summertime Shopping in Nationalestraat, Kammenstraat en Steenhouwersvest

31/5/2024

Op zondag 2 juni organiseert handelaarsvereniging Quartier National met ondersteuning van district Antwerpen een bruisende shoppingdag met live muziek en zomerterras. Lokale winkeliers en horecazaken uit de Nationalestraat, Kammenstraat en Steenhouwersvest doen mee.

Vanaf 12 uur openen de deelnemende zaken hun deuren met speciale acties en aanbiedingen. Tussen 13 en 17 uur kunnen bezoekers genieten van muziek, wat zorgt voor een feestelijke sfeer in de buurt. Bovendien wordt er een sfeervol zomerterras ingericht op de Theodoor Van Rijswijckplaats en bij Amuz in de Kammenstraat. Dit terras is een ideale plek om even te pauzeren en te genieten van een verfrissend drankje.

"Met 'Summertime Shopping' wil Quartier National extra bezoekers aantrekken en de gemeenschap dichter bij elkaar brengen. Ondanks de onaangekondigde werken in de Nationalestraat, die de bereikbaarheid van de handelszaken bemoeilijken, zet de handelaarsvereniging zich samen met district Antwerpen in om de buurt levendig en toegankelijk te houden. Het evenement biedt niet alleen een economische impuls, maar bevordert ook ontmoetingen en verbindingen op buurtniveau", zegt Samuel Markowitz, districtsschepen van lokale economie.

Dit zomerse evenement biedt een unieke gelegenheid om te genieten van speciale in-store acties, live muziek en een gezellig zomerterras.

Meer info ​

https://quartiernational.be/  
https://www.facebook.com/quartiernational

Samuel Markowitz districtsschepen bevoegd voor financiën, veiligheid, toerisme, markten & foren, lokale economie, straatbeeld & relatie nutsbedrijven, erfgoed
Felix Lion projectdeskundige cultuur en evenementen, district Antwerpen

 

 

 

 

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen