Zomer Mee: Hét zomerprogramma voor kinderen en jongeren

Zomer Mee: Hét zomerprogramma voor kinderen en jongeren

27/6/2024

Deze zomer bruist district Antwerpen van de activiteiten voor kinderen en jongeren tijdens 'Zomer Mee'. Elke woensdagmiddag tijdens de zomervakantie, van 13 tot 18 uur, kunnen jongeren van 6 tot 16 jaar gratis deelnemen aan een breed scala aan activiteiten op een van de 8 pleinen verspreid door het district.

'Zomer Mee' biedt een divers aanbod van urban activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Of je nu wilt klimmen, slacklinen, spikeballen, een circusworkshops volgen, muziek maken, dansen of street art creëren, er is voor elk wat wils. Nieuw dit jaar is dat er ook een prikkelvrije zone wordt ingericht, waar deelnemers even tot rust kunnen komen tussen al het spelen door.

Tom Van den Borne (districtsschepen voor jeugd): "Het einde van het schooljaar is in zicht, de zomervakantie staat voor de deur. En die belooft ontzettend leuk te worden voor de kinderen uit ons district. Zomer Mee brengt allerlei sporten, spelletjes en activiteiten naar 8 pleintjes in ons district. Het gevarieerd aanbod laat ze nieuwe vaardigheden en interesses ontdekken én wakkert hun creativiteit aan. Kom dus zeker af en Zomer Mee!”

Ontdek alle locaties en het volledige activiteitenprogramma op www.districtantwerpen.be/zomermee

Tom Van den Borne districtsschepen bevoegd voor groenvoorziening & parken, jeugd, senioren, leefmilieu
Tine Van Wyngaerden Projectdeskundige jeugd, district Antwerpen

 

Over District Antwerpen

District Antwerpen is de kern van een bruisende, leefbare en moderne stad. Als het lokale aanspreekpunt voor alle inwoners van postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2050 en 2060 houdt district Antwerpen een vinger aan de pols bij alles wat er leeft binnen haar wijken om daar op een verrassende en innoverende manier op in te spelen. 

Op www.districtantwerpen.be lees je meer nieuws over district Antwerpen en al haar verschillende beleidsdomeinen, events en projecten. Sport of cultuur, jeugd of senior, feest of groen, ondersteuning voor verenigingen en bewoners, verbeteringswerken aan straten of inspraak en participatie: in alles wat district Antwerpen doet wil het inwoners met elkaar verbinden om zo het grootste district van Antwerpen samen nog boeiender maken.

District Antwerpen
Mechelsesteenweg 216
2018 Antwerpen